Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Beskydská játra

Beskydská játra

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1767 kalorií 1.0g cukrů 128.0g tuků 130.0g bílkovin

Příprava

Na kousky nakrájená játra osmahneme na oleji. Cibuli a slaninu pokrajíme. Obojí můžeme předem osmahnout. Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečící mísy s trochou oleje. Okořeníme, přidáme rajčatový protlak, promícháme a nahoru rozklepneme vejce. Necháme zapéct. Podáváme ještě teplé s čerstvým chlebem.


Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 2067x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

03. 03. 2017, 10:28

Přidat komentář

Facebook komentáře