Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bezmléčný špenát s vepřovým masem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

480 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 4.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky masa osmahneme na oleji a pozvolna vaříme cca 5O minut. Poté přidáme cibulku, kterou opečeme do zlatova a přidáme špenát, který dle potřeby podlejeme vodou. Takto dusíme 15 minut. Přidáme utřený česnek se solí, pepř a krátce povaříme. Podáváme s bramborem, hranolky či bramborovým knedlíkem

človíček

03. 05. 2010, Recept navštíven: 3358x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bezmléčný špenát s vepřovým masem

Bezmléčný špenát s vepřovým masem

Plátky masa osmahneme na oleji a pozvolna vaříme cca 5O minut. Poté přidáme cibulku, kterou opečeme do zlat...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bezmléčný špenát s vepřovým masem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Robin Bortlík
Hodně lidí kupuje špenát zmrazěný a už nasekaný. Pár krát jsem vyzkoušel i špenát "listový" a chutnal taky báječně.

Robin Bortlík 04. 05. 2010, 12:16

Ajaja
Listový je lepší - já to řeším tak, že zmražený sekaný smíchám s čerstvě nasekaným.... Jinak takto upravený špenát je takové "drsnější" chuti. Lze to místo smetany zjemnit vajíčkem či trochou máslové jíšky. A pepř dávám bílý, chuťově mi to lépe ladí.

Ajaja 06. 05. 2010, 20:39

Ellis
A zkuste dát někdy červenou cibulku a česnek to je potom lahůdka

Ellis 06. 11. 2011, 09:07

Ajaja
No tak česnek dávám vždy... i cibulku, ale obyčejnou, žlutou

Ajaja 06. 11. 2011, 18:24

Facebook komentáře