Bezmléčný špenát s vepřovým masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

480 kalorií
0.0g cukrů
45.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Plátky masa osmahneme na oleji a pozvolna vaříme cca 5O minut. Poté přidáme cibulku, kterou opečeme do zlatova a přidáme špenát, který dle potřeby podlejeme vodou. Takto dusíme 15 minut. Přidáme utřený česnek se solí, pepř a krátce povaříme. Podáváme s bramborem, hranolky či bramborovým knedlíkem

přidejte na:
Chybějící obrázek
človíček

03. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo celkom dobré

palino 24. 09. 2019, 09:23

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutné

dušanka 10. 10. 2019, 09:47

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Hodně lidí kupuje špenát zmrazěný a už nasekaný. Pár krát jsem vyzkoušel i špenát "listový" a chutnal taky báječně.

Robin Bortlík 04. 05. 2010, 12:16

Ajaja
Listový je lepší - já to řeším tak, že zmražený sekaný smíchám s čerstvě nasekaným.... Jinak takto upravený špenát je takové "drsnější" chuti. Lze to místo smetany zjemnit vajíčkem či trochou máslové jíšky. A pepř dávám bílý, chuťově mi to lépe ladí.

Ajaja 06. 05. 2010, 20:39

Chybějící obrázek
A zkuste dát někdy červenou cibulku a česnek to je potom lahůdka

Ellis 06. 11. 2011, 09:07

Ajaja
No tak česnek dávám vždy... i cibulku, ale obyčejnou, žlutou

Ajaja 06. 11. 2011, 18:24

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.