Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bezmléčný špenát s vepřovým masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 40min
Nutriční hodnoty
480 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa osmahneme na oleji a pozvolna vaříme cca 5O minut. Poté přidáme cibulku, kterou opečeme do zlatova a přidáme špenát, který dle potřeby podlejeme vodou. Takto dusíme 15 minut. Přidáme utřený česnek se solí, pepř a krátce povaříme. Podáváme s bramborem, hranolky či bramborovým knedlíkem


Přidat na Pinterest
človíček

03. 05. 2010, Recept navštíven: 3490x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Robin Bortlík
Hodně lidí kupuje špenát zmrazěný a už nasekaný. Pár krát jsem vyzkoušel i špenát "listový" a chutnal taky báječně.

Robin Bortlík 04. 05. 2010, 12:16

Ajaja
Listový je lepší - já to řeším tak, že zmražený sekaný smíchám s čerstvě nasekaným.... Jinak takto upravený špenát je takové "drsnější" chuti. Lze to místo smetany zjemnit vajíčkem či trochou máslové jíšky. A pepř dávám bílý, chuťově mi to lépe ladí.

Ajaja 06. 05. 2010, 20:39

Ellis
A zkuste dát někdy červenou cibulku a česnek to je potom lahůdka

Ellis 06. 11. 2011, 09:07

Ajaja
No tak česnek dávám vždy... i cibulku, ale obyčejnou, žlutou

Ajaja 06. 11. 2011, 18:24

Facebook komentáře