Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Boloňské špagety jinak, rychle a levně

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
180 kalorií 12.0g cukrů 6.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Do většího hrnce si napustíme vodu, kterou osolíme a přidáme lžíci oleje. Jakmile voda vaří, vložíme do ní špagety, které uvaříme al dente (na zkus).
Než se nám uvaří špagety, nakrájíme si cibulku, kterou dozlatova osmahneme a přidáme prolisovaný česnek. Jakmile nám začne česnek vonět, přidáme po lžících vepřovou konzervu, kterou vařečkou "rozdlubeme" na malinké kousky. Ihned přidáme hotovou omáčku a kukuřici. Chvíli povaříme.
Vodu z uvařených špaget slijeme a propláchneme je studenou vodou, aby se nelepili. Promícháme s omáčkou a při podávání posypeme strouhaným sýrem.

Bulb Tip k receptu

Místo Eidamu můžeme použít parmazán.


Přidat na Pinterest
Sonia005

12. 02. 2011, Recept navštíven: 6588x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
pro zvýraznění chuti bych přidala i trochu sušené bazalky
Přidané ingredience: bazalka

02. 03. 2014, 11:21

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý rýchly recept na špagety

13. 12. 2016, 20:17

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektné boloňske špagety aj s bazalkou

25. 02. 2017, 12:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné a chutné špagety

07. 03. 2017, 20:23

palino
Restaurant_star Restaurant_star
špagety jednoduché, chutné,s bazalkou velmi dobre

28. 03. 2017, 20:05

Přidat komentář

Facebook komentáře