Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborová placka (harula) s bryndzou

Bramborová placka (harula) s bryndzou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
541296 kalorií 2.0g cukrů 50002.0g tuků 42031.0g bílkovin

Příprava

Olúpané a umyté zemiaky postrúhame na strúhadle. Posolíme a zmiešame s múkou.
Plech dobre vymastíme tukom najlepšie masťou.
Lyžicou kladieme na plech kôpky cesta a trochu ich roztlačíme.

Vŕšky posypeme bryndzou a v horúcej rúre upečieme do ružova.

Bulb Tip k receptu

Podávame s kyslým mliekom.


Jozef

05. 10. 2010, Recept navštíven: 2516x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý chutný recept

18. 12. 2016, 20:36

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tuto harulu robím často, je vyborná

20. 01. 2017, 16:14

Přidat komentář

Facebook komentáře