Bramborová placka (harula) s bryndzou

Bramborová placka (harula) s bryndzou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

541296 kalorií
2.0g cukrů
50002.0g tuků
42031.0g bílkovin


Příprava

Olúpané a umyté zemiaky postrúhame na strúhadle. Posolíme a zmiešame s múkou.
Plech dobre vymastíme tukom najlepšie masťou.
Lyžicou kladieme na plech kôpky cesta a trochu ich roztlačíme.

Vŕšky posypeme bryndzou a v horúcej rúre upečieme do ružova.

Tip k receptu

Podávame s kyslým mliekom.

přidejte na:
Jozef

05. 10. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
dobrý chutný recept

18. 12. 2016, 20:36

katka16031
tuto harulu robím často, je vyborná

20. 01. 2017, 16:14

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.