Bramborový knedlík s vejcem a uzeným
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
639
kalorií
0.0g
cukrů
39.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Uvařené uzené maso pomeleme na masovém mlýnku. Polovinu menší cibule oloupeme, nakrájíme na drobno a knedlíky na malé kostičky. V teflonové pánvi na rozehřátém oleji usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme mleté uzené maso, prohřejeme a poté přidáme nakrájené knedlíky. Promícháme a směs na pánvi prohřejeme. V misce rozšleháme vejce, osolíme, opepříme dle chuti a vylijeme do pánve. Směs mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.
JanaB18. 06. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.