Britský pudink z bílého chleba

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1356 kalorií
8.0g cukrů
88.0g tuků
52.0g bílkovin


Příprava

Plátky chleba namažeme máslem a rozkrojíme na trojúhelníčky.
Do malé zapékací misky dáme na dno chléb, posypeme čedarem, zase chleba – posypeme nadrobeným žervé a tak vrstvíme do spotřebování surovin.
Vejce rozšleháme se solí a pepřem, s mlékem a smetanou. Celé to nalijeme na chlebovou směs. Necháme 10 minut odpočívat.
Poté pečeme 40 minut na 190 °C.

Tip k receptu

Můžeme vyzkoušet různé úpravy tohoto jídla - přidat šunku nebo slaninu, petrželku místo pažitky, plísňový sýr místo čedaru atd.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept

08. 01. 2016, 12:29

Chybí obrázek
vyskúšam

09. 01. 2016, 13:35

Chybí obrázek
použila som bábovku namiesto chleba, je to jemnejsie

10. 01. 2016, 16:19

Chybí obrázek
velmi zaujímavý recept, chystám sa vyskúšať, neviem ako to moze chutíť

30. 10. 2016, 09:49

Chybí obrázek
recept celkom dobrý

18. 04. 2018, 19:29

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.