Britský pudink z bílého chleba
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1356
kalorií
8.0g
cukrů
88.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Plátky chleba namažeme máslem a rozkrojíme na trojúhelníčky.
Do malé zapékací misky dáme na dno chléb, posypeme čedarem, zase chleba – posypeme nadrobeným žervé a tak vrstvíme do spotřebování surovin.
Vejce rozšleháme se solí a pepřem, s mlékem a smetanou. Celé to nalijeme na chlebovou směs. Necháme 10 minut odpočívat.
Poté pečeme 40 minut na 190 °C.
Tip k receptu
Můžeme vyzkoušet různé úpravy tohoto jídla - přidat šunku nebo slaninu, petrželku místo pažitky, plísňový sýr místo čedaru atd.
sonizna08. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.