Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Britský pudink z bílého chleba

Britský pudink z bílého chleba

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1356 kalorií 8.0g cukrů 88.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Plátky chleba namažeme máslem a rozkrojíme na trojúhelníčky.
Do malé zapékací misky dáme na dno chléb, posypeme čedarem, zase chleba – posypeme nadrobeným žervé a tak vrstvíme do spotřebování surovin.
Vejce rozšleháme se solí a pepřem, s mlékem a smetanou. Celé to nalijeme na chlebovou směs. Necháme 10 minut odpočívat.
Poté pečeme 40 minut na 190 °C.

Bulb Tip k receptu

Můžeme vyzkoušet různé úpravy tohoto jídla - přidat šunku nebo slaninu, petrželku místo pažitky, plísňový sýr místo čedaru atd.


sonizna

08. 01. 2016, Recept navštíven: 657x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

08. 01. 2016, 12:29

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

09. 01. 2016, 13:35

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
použila som bábovku namiesto chleba, je to jemnejsie

10. 01. 2016, 16:19

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímavý recept, chystám sa vyskúšať, neviem ako to moze chutíť

30. 10. 2016, 09:49

Přidat komentář

Facebook komentáře