Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bruschetta

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

81 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 4.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Paradajky umyjeme a spolu s cibuľkami nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme alebo nakrájame na jemno. Suroviny zmiešame, dochutíme soľou, korením, oreganom, nasekanou čerstvou bazalkou a pokvapkáme olivovým olejom. Hotovú bruschettu necháme odležať. Bagetu alebo celozrnný rohlík nakrájame na kolieska, opečieme na sucho na panvici a dáme na tanier. Na každé koliesko dáme bruschettu a ozdobíme bazalkou. Výborné predjedlo, alebo chuťovka na oslavu.

uschi3

17. 04. 2010, Recept navštíven: 3042x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bruschetta

Bruschetta

Paradajky umyjeme a spolu s cibuľkami nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme alebo nakrájame na jemn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bruschetta Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
PrinceznaII
jen pro info bruschetta je tan plátek grilovaného chleba / bagety s česnekem a olivolejem nikoliv tato míchanice z rajčátek, která se na ně dává nejčastěji

PrinceznaII 20. 06. 2010, 11:30

Thumb
len pre info bruschetta je presne tento šalátik s rajčinami, bazalkou a červenou cibuľkou s olivovým olejom, "nikoliv" plátek chleba s cesnakom a olivovým olejom. Pracovala som ako šéfkuchárka v talianskej reštaurácii v Londýne, takže to viem celkom presne. Princeznall, treba sa pozrieť do kuchárky.

bruschetta 20. 06. 2010, 14:15

Facebook komentáře