Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bruschetta

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
81 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Paradajky umyjeme a spolu s cibuľkami nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme alebo nakrájame na jemno. Suroviny zmiešame, dochutíme soľou, korením, oreganom, nasekanou čerstvou bazalkou a pokvapkáme olivovým olejom. Hotovú bruschettu necháme odležať. Bagetu alebo celozrnný rohlík nakrájame na kolieska, opečieme na sucho na panvici a dáme na tanier. Na každé koliesko dáme bruschettu a ozdobíme bazalkou. Výborné predjedlo, alebo chuťovka na oslavu.


Přidat na Pinterest
uschi3

17. 04. 2010, Recept navštíven: 3205x


Přidat recenzi
Přidat komentář
PrinceznaII
jen pro info bruschetta je tan plátek grilovaného chleba / bagety s česnekem a olivolejem nikoliv tato míchanice z rajčátek, která se na ně dává nejčastěji

PrinceznaII 20. 06. 2010, 11:30

Thumb
len pre info bruschetta je presne tento šalátik s rajčinami, bazalkou a červenou cibuľkou s olivovým olejom, "nikoliv" plátek chleba s cesnakom a olivovým olejom. Pracovala som ako šéfkuchárka v talianskej reštaurácii v Londýne, takže to viem celkom presne. Princeznall, treba sa pozrieť do kuchárky.

bruschetta 20. 06. 2010, 14:15

Facebook komentáře