Bryndzová polévka s brambory
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1452
kalorií
0.0g
cukrů
112.0g
tuků
62.0g
bílkovin
Příprava
Cibuľu pokrájanú na drobno speníme na masle. Pridáme gulašové korenie a zalejeme asi 1 litrom vody, osolíme, pridáme očistené zemiaky, pokrájané na kocky a uvaríme do mäkka. Pred dovarením pridáme bryndzu rozhabarkovanú v mlieku a hladkú múku a spolu ešte 5 minút povaríme. Pred podaním na stôl pridáme posekaný čerstvý kôpor.
Tip k receptu
Najlepšia je jarná bryndza priamo zo salaša.
Jozef29. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.