Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bryndzová polévka s brambory

Bryndzová polévka s brambory

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1452 kalorií 0.0g cukrů 112.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Cibuľu pokrájanú na drobno speníme na masle. Pridáme gulašové korenie a zalejeme asi 1 litrom vody, osolíme, pridáme očistené zemiaky, pokrájané na kocky a uvaríme do mäkka. Pred dovarením pridáme bryndzu rozhabarkovanú v mlieku a hladkú múku a spolu ešte 5 minút povaríme. Pred podaním na stôl pridáme posekaný čerstvý kôpor.

Bulb Tip k receptu

Najlepšia je jarná bryndza priamo zo salaša.


Jozef

29. 06. 2010, Recept navštíven: 2896x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná bryndzová polievka, gulášove korenie nedavam

29. 10. 2016, 18:01

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika dobrá bryndzova polievka

26. 12. 2016, 20:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bryndzovú polievku robím tiež takuto, je vyborná

21. 05. 2017, 20:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bryndzovú polievku robím dosť často, je chutná

07. 06. 2017, 21:21

Přidat komentář

Facebook komentáře