Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bublanina s jablky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 0min , porce

4482 kalorií, 1.0g cukrů, 208.0g tuků, 67.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience smícháme dohromady. Naposledy přidáme sníh z bílků. Na těsto
poklademe plátky jablek. (Ovoce však můžeme dle sezóny zaměnit). Pečeme ve vyhřáté troubě 40 - 50 minut.

Hana Kubicová

08. 09. 2009, Recept navštíven: 4756x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bublanina s jablky

Bublanina s jablky

Všechny ingredience smícháme dohromady. Naposledy přidáme sníh z bílků. Na těsto poklademe plátky jablek. ...

Jemná bublanina s jahodami

Jemná bublanina s jahodami

Žloutky rozšleháme v mléce, přidáme cukr, strouhanou citronovou kůru, prosátou mouku a špetku soli. Pak leh...

Bublanina s černým rybízem

Bublanina s černým rybízem

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme vejce, olej, mléko a vyšleháme těsto. Plech s vyšším o...

Bublanina s borůvkami

Bublanina s borůvkami

Formu o rozměru 25x35 cm vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z bílků a špetky soli vyšleháme pevný sní...

Bublanina s broskvemi

Bublanina s broskvemi

Nejdříve si rozklepneme vajíčka a oddělíme žloutky od bílků. Poté do mísy s bílky přidáme špetku soli a zač...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bublanina s jablky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
labe
Dělám téměř stejnou buchtu: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek mletého cukru 1 hrnek mléka 1/2 hrnku oleje 2 vejce 1 prášek do pečiva ovoce dle sezóny Je moc dobrá,nadýchaná.

labe 08. 09. 2009, 12:35

Facebook komentáře