Buchta s krémem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2304
kalorií
1.0g
cukrů
128.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Vejce a cukr krupici vyšleháme, přidáme vodu, mouku s kypřícím práškem do pečiva. Dáme do vymazané a moukou vysypané formy a pečeme 30-40 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Mezitím uvaříme pudink dle návodu na obalu a za stálého míchání necháme vychladnout. Máslo utřeme s rumem a směs postupně přimícháváme do vystydnutého pudinku. Buchtu potřeme krémem a zdobíme dle vlastní fantazie.
Tip k receptu
Do krému můžeme přimíchat 2 lžíce kakaa a takto nám vznikne kakaový krém.
petiska15. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.