Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bůčková paštika

Bůčková paštika
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 15min
Celkový čas: 1h 45min , porce

1612 kalorií, 0.0g cukrů, 11.0g tuků, 75.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si uvaříme brambory do měkka. Pak si umeleme bůček a smícháme v míse s prolisovanými bramborami, solí, pepřem, majoránkou a vejci. Směs vložíme do menší formy uzavřené víkem nebo pokličkou a zvolna vaříme v páře asi 1 hodinu. Uvařenou vychladlou paštiku nakrájíme, ozdobíme petrželkou a podáváme s chlebem nebo pečivem.

pavlinf

17. 07. 2013, Recept navštíven: 1936x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bůčková paštika

Bůčková paštika

Nejprve si uvaříme brambory do měkka. Pak si umeleme bůček a smícháme v míse s prolisovanými bramborami, so...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bůčková paštika Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dala jsem i vegetu

12. 01. 2015, 16:44

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná paštika

22. 12. 2015, 13:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušali sme tuto paštiaka a velmi nam chutila

03. 03. 2016, 11:01

Přidat komentář
planeta
recept se mi líbí, děkuji za tip

planeta 29. 11. 2013, 10:08

Facebook komentáře