Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Candát zapečený s květákem v bešamelu

Candát zapečený s květákem v bešamelu
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

1253 kalorií, 0.0g cukrů, 70.0g tuků, 113.0g bílkovin

Příprava

Candáta osolíme a na másle, na pánvi opečeme. Květák uvaříme. Na zapékací pánev vymazanou máslem dáme květák rozdělený na růžičky. Na květák položíme rybu a polijeme šťávou zbylou z pečení a potom hustším bešamelem, posypeme strouhnaným sýrem, pokropíme máslem a zapečeme.
Příprava bešamelu: mouku s máslem utřeme, rozmícháme v menším množstvím horkého mléka, pak přilijeme zbývajíci mléko, osolíme, povaříme a procedíme.

Zuzana Jašková

15. 12. 2010, Recept navštíven: 1345x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Candát zapečený s květákem v bešamelu

Candát zapečený s květákem v bešamelu

Candáta osolíme a na másle, na pánvi opečeme. Květák uvaříme. Na zapékací pánev vymazanou máslem dáme květá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Candát zapečený s květákem v bešamelu Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře