Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Candát zapečený s květákem v bešamelu

Candát zapečený s květákem v bešamelu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
1253 kalorií 0.0g cukrů 70.0g tuků 113.0g bílkovin

Příprava

Candáta osolíme a na másle, na pánvi opečeme. Květák uvaříme. Na zapékací pánev vymazanou máslem dáme květák rozdělený na růžičky. Na květák položíme rybu a polijeme šťávou zbylou z pečení a potom hustším bešamelem, posypeme strouhnaným sýrem, pokropíme máslem a zapečeme.
Příprava bešamelu: mouku s máslem utřeme, rozmícháme v menším množstvím horkého mléka, pak přilijeme zbývajíci mléko, osolíme, povaříme a procedíme.


Zuzana Jašková

15. 12. 2010, Recept navštíven: 1472x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře