Chybějící obrázek

Candát zapečený s květákem v bešamelu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
40min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1253 kalorií
0.0g cukrů
70.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

Candáta osolíme a na másle, na pánvi opečeme. Květák uvaříme. Na zapékací pánev vymazanou máslem dáme květák rozdělený na růžičky. Na květák položíme rybu a polijeme šťávou zbylou z pečení a potom hustším bešamelem, posypeme strouhnaným sýrem, pokropíme máslem a zapečeme.
Příprava bešamelu: mouku s máslem utřeme, rozmícháme v menším množstvím horkého mléka, pak přilijeme zbývajíci mléko, osolíme, povaříme a procedíme.

přidejte na:
Zuzana Jašková

15. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář