Candát zapečený s květákem v bešamelu
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1253
kalorií
0.0g
cukrů
70.0g
tuků
113.0g
bílkovin
Příprava
Candáta osolíme a na másle, na pánvi opečeme. Květák uvaříme. Na zapékací pánev vymazanou máslem dáme květák rozdělený na růžičky. Na květák položíme rybu a polijeme šťávou zbylou z pečení a potom hustším bešamelem, posypeme strouhnaným sýrem, pokropíme máslem a zapečeme.
Příprava bešamelu: mouku s máslem utřeme, rozmícháme v menším množstvím horkého mléka, pak přilijeme zbývajíci mléko, osolíme, povaříme a procedíme.
15. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.