Celerovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
848
kalorií
3.0g
cukrů
73.0g
tuků
40.0g
bílkovin
Příprava
Nejdříve si připravíme celer - očistíme jej a dáme vařit, dokud není měkký.
Mezitím si nastrouháme sýr, přidáme majonézu, jogurt a horčici a promícháme. Přistrouháme také vychladlý celer a přidáme drcený česnek dle chuti. Nakonec osolíme, opepříme a dochutíme lžičkou pesta z medvědího česneku. Podáváme s čerstvým pečivem.
25. 11. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Jana Smidži 25. 11. 2015, 16:58
© 2025, Railsformers s.r.o.