Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Celerovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
848 kalorií 3.0g cukrů 73.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si připravíme celer - očistíme jej a dáme vařit, dokud není měkký.
Mezitím si nastrouháme sýr, přidáme majonézu, jogurt a horčici a promícháme. Přistrouháme také vychladlý celer a přidáme drcený česnek dle chuti. Nakonec osolíme, opepříme a dochutíme lžičkou pesta z medvědího česneku. Podáváme s čerstvým pečivem.


Přidat na Pinterest
Pajunc

25. 11. 2015, Recept navštíven: 973x


Přidat recenzi
Jana Smidži
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vypadá to zajímavě. Pesto mám v lednici, celer mám ráda, tak určitě vyzkouším

25. 11. 2015, 15:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to vyskúšam

27. 11. 2015, 15:45

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pomazánka

03. 12. 2015, 16:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdrava pomazanka

05. 01. 2016, 12:58

Přidat komentář

Facebook komentáře