Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chilli ryba na víně

Chilli ryba na víně

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1828 kalorií 13.0g cukrů 136.0g tuků 64.0g bílkovin

Příprava

Porce kapra obalíme v mouce smíchané s chilli. Dáme rozpustit máslo, když bublá přidáme 2 dl bílého vína, přidáme kapra, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem a dáme do vyhřáté trouby asi na 20 minut péct, pak přidáme ještě víno a kečup do šťávy a trochu sýra na zahuštění. Na mírném ohni necháme 10-15 minut dopéci.


Kantarina

05. 04. 2010, Recept navštíven: 1586x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná chilli ryba

04. 01. 2017, 20:20

Přidat komentář

Facebook komentáře