Chlebová polévka - žebrácká
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
260
kalorií
0.0g
cukrů
21.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Do 1 l vody nebo vývaru z kostí dáme pokrájený chléb - nejlépe kůrky, česnek utřený se solí, jemně pokrájenou cibulku, na kostičky pokrájené brambory a osolíme.
Polévku můžeme rozmixovat. Po odstavení z plotýnky přidáme kysanou smetanu s rozkvedlanými vejci a kapku citronové šťávy.
Tip k receptu
Možno, kdo chce trochu masovou a nemá vývar, přihodit kostku Masoxu. Když máme, posypeme petrželkou.
Nic nepokazíme ani na kostičky nakrájeným zbylým tvrdým sýrem - ke konci vaření, či ho nastrouhat na povrch.
02. 12. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kmín
planeta 07. 02. 2014, 11:04
© 2024, Railsformers s.r.o.