Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chřestová polévka s parmezánem

Chřestová polévka s parmezánem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
656 kalorií 0.0g cukrů 58.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Z chřestu odkrájíme hlavičky a bez hlaviček a zdřevnatělých konců je uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté rozmixujeme.
Šalotku orestujeme na oleji, poté zasypeme moukou a povaříme. Přidáme trochu vody a vytvoříme si tak jíšku, kterou propasírujeme do chřestové polévky.
Hlavičky chřestu připravíme v páře.
Do chřestové polévky přidáme smetanu a parmezán podle chuti. Povaříme. Osolíme a opepříme.
Parmskou šunku nasucho opečeme na pánvi nebo v troubě a nalámeme.
Polévku rozdělíme do talířů, ozdobíme hlavičkami chřestu, parmskou šunkou a zakápneme extra panenským olivovým olejem.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji použít dva svazky bílého a jeden svazek zeleného chřestu. Poměr si ale můžete určit i sami.


sonizna

25. 01. 2016, Recept navštíven: 1018x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, môže byť chuťovo

26. 01. 2016, 10:01

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
napodiv je to celkom dobrá a chutná polievka

14. 02. 2016, 10:48

Přidat komentář

Facebook komentáře