Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cibulové ragú

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
24 kalorií 4.0g cukrů 1.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Všechny cibule nakrájíme na měsíčky a orestujeme je na oleji. Lehce je osolíme, přidáme med a podlijeme červeným vínem. Po podlití restujeme tak dlouho, až víno zredukujeme na polovinu - cibulové ragú by něĺo být na pohled medové konzistence.


Přidat na Pinterest
Ajaja

08. 08. 2010, Recept navštíven: 3791x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím taketo cibuloveako prílohu k pečenemu masu

03. 11. 2016, 19:26

palino
Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam k masu

26. 12. 2016, 19:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cibulove ragu velmi chuťovo dobré

18. 01. 2017, 11:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cibulové ragu je k masu velmi vhodné a chutné

01. 02. 2017, 11:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
ragu vcelku chutné

19. 07. 2017, 20:33

Přidat komentář

Facebook komentáře