Cibulové ragú

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

24 kalorií
4.0g cukrů
1.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Všechny cibule nakrájíme na měsíčky a orestujeme je na oleji. Lehce je osolíme, přidáme med a podlijeme červeným vínem. Po podlití restujeme tak dlouho, až víno zredukujeme na polovinu - cibulové ragú by něĺo být na pohled medové konzistence.

přidejte na:
Ajaja

08. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
robím taketo cibuloveako prílohu k pečenemu masu

03. 11. 2016, 19:26

palino
vyskúšam k masu

26. 12. 2016, 19:42

majka
cibulove ragu velmi chuťovo dobré

18. 01. 2017, 11:22

hanka
cibulové ragu je k masu velmi vhodné a chutné

01. 02. 2017, 11:02

dušanka
ragu vcelku chutné

19. 07. 2017, 20:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.