Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cibulové ragú

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

24 kalorií, 4.0g cukrů, 1.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny cibule nakrájíme na měsíčky a orestujeme je na oleji. Lehce je osolíme, přidáme med a podlijeme červeným vínem. Po podlití restujeme tak dlouho, až víno zredukujeme na polovinu - cibulové ragú by něĺo být na pohled medové konzistence.

Ajaja

08. 08. 2010, Recept navštíven: 3421x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cibulové ragú

Cibulové ragú

Všechny cibule nakrájíme na měsíčky a orestujeme je na oleji. Lehce je osolíme, přidáme med a podlijeme čer...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cibulové ragú Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím taketo cibuloveako prílohu k pečenemu masu

03. 11. 2016, 19:26

Přidat komentář

Facebook komentáře