Chybějící obrázek

Cizrnová polévka s celerem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

180 kalorií
1.0g cukrů
14.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Na oleji orestujeme nakrájený řapíkatý celer. Část zelené nati si schováme na konečnou ozdobu. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a kmín. Za stálého míchání smažíme zhruba 10 minut. Zalijeme studenou vodou, přidáme kostku zeleninového bujonu, krájená loupaná rajčata a scezenou cizrnu. Opepříme a necháme vařit ještě 10 minut. Mazitím na másle opečeme na proužky nakrájený toastový chléb. Nakonec polévku na talíři ozdobíme zbylou natí z řapíkatého celeru.

Tip k receptu

Toasty dáváme na talíř až těsně před servírováním, aby se nerozmočily.

přidejte na:
Alirtecka

12. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá a zdravá polévka, bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: vývar
planeta 08. 02. 2014, 16:03