Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cizrnová polévka s celerem

Cizrnová polévka s celerem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

180 kalorií, 1.0g cukrů, 14.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Na oleji orestujeme nakrájený řapíkatý celer. Část zelené nati si schováme na konečnou ozdobu. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a kmín. Za stálého míchání smažíme zhruba 10 minut. Zalijeme studenou vodou, přidáme kostku zeleninového bujonu, krájená loupaná rajčata a scezenou cizrnu. Opepříme a necháme vařit ještě 10 minut. Mazitím na másle opečeme na proužky nakrájený toastový chléb. Nakonec polévku na talíři ozdobíme zbylou natí z řapíkatého celeru.

Bulb Tip k receptu

Toasty dáváme na talíř až těsně před servírováním, aby se nerozmočily.

Alirtecka

12. 01. 2011, Recept navštíven: 3066x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cizrnová polévka s celerem

Cizrnová polévka s celerem

Na oleji orestujeme nakrájený řapíkatý celer. Část zelené nati si schováme na konečnou ozdobu. Přidáme nad...

Cizrnová polévka s citrónovou kůrou

Cizrnová polévka s citrónovou kůrou

Cizrnu necháme přes noc namočenou ve vodě. V hrnci na olivovém oleji orestujeme česnek (neoloupaný, jen t...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cizrnová polévka s celerem Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá a zdravá polévka, bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: vývar

08. 02. 2014, 15:03

Přidat komentář

Facebook komentáře