Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cizrnová polévka s celerem

Cizrnová polévka s celerem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
180 kalorií 1.0g cukrů 14.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Na oleji orestujeme nakrájený řapíkatý celer. Část zelené nati si schováme na konečnou ozdobu. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a kmín. Za stálého míchání smažíme zhruba 10 minut. Zalijeme studenou vodou, přidáme kostku zeleninového bujonu, krájená loupaná rajčata a scezenou cizrnu. Opepříme a necháme vařit ještě 10 minut. Mazitím na másle opečeme na proužky nakrájený toastový chléb. Nakonec polévku na talíři ozdobíme zbylou natí z řapíkatého celeru.

Bulb Tip k receptu

Toasty dáváme na talíř až těsně před servírováním, aby se nerozmočily.


Alirtecka

12. 01. 2011, Recept navštíven: 3215x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá a zdravá polévka, bujón bych nahradila domácím vývarem
Přidané ingredience: vývar

08. 02. 2014, 15:03

Přidat komentář

Facebook komentáře