Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čokoládový koláč s jahodami a třešněmi

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
720 kalorií 19.0g cukrů 35.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Cukr, vejce, smetanu a pomerančovou kůru vyšleháme. Pak přidáme prosátou mouku, kakao a prášek do pečiva. Těsto nalijeme do vymazané formy a poklademe ovocem. Volila bych menší a hlubší formu, protože se mi zdál koláč v mé větší dortové formě příliš tenký. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 20-25 minut. Po vychladnutí můžeme posypat moučkovým cukrem.

Bulb Tip k receptu

Použít se dá jakékoli sezónní ovoce. Nejlepší je ale nějaké chuťově kyselejší.


Přidat na Pinterest
Vera

21. 05. 2011, Recept navštíven: 5337x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
čokoládový koláč s ovocím je výborný

20. 06. 2017, 11:38

Přidat komentář

Facebook komentáře