Debrecínská svíčková
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
892
kalorií
4.0g
cukrů
56.0g
tuků
90.0g
bílkovin
Příprava
Maso odblaníme a osolíme. Polovinu špeku rozkrájíme, rozpustíme a zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Pak zaprášíme sladkou paprikou, přidáme mletý kmín, protlak a promícháme. Vložíme maso, trochu podlijeme a v troubě dobře přikryté, dusíme. Mezitím si nakrájíme očištěné houby a podusíme je na másle. Když je maso tak na půl hotové, vyjmeme ho a šťávu propasírujeme. Druhou polovinu špeku opět nakrájíme, rozpustíme a přelijeme s ním maso. Pak přidáme propasírovanou šťávu, udušené houby a dodusíme.
Mall09. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.