Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Debrecínská svíčková

Debrecínská svíčková

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
892 kalorií 4.0g cukrů 56.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Maso odblaníme a osolíme. Polovinu špeku rozkrájíme, rozpustíme a zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Pak zaprášíme sladkou paprikou, přidáme mletý kmín, protlak a promícháme. Vložíme maso, trochu podlijeme a v troubě dobře přikryté, dusíme. Mezitím si nakrájíme očištěné houby a podusíme je na másle. Když je maso tak na půl hotové, vyjmeme ho a šťávu propasírujeme. Druhou polovinu špeku opět nakrájíme, rozpustíme a přelijeme s ním maso. Pak přidáme propasírovanou šťávu, udušené houby a dodusíme.


Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 1431x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře