Děčínský kotlet
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
672
kalorií
0.0g
cukrů
68.0g
tuků
23.0g
bílkovin
Příprava
V kotletě z vepřového masa nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a osolené vejce a necháme za stálého míchání srazit. Potom naplníme připravenou kotletu a kapsu upevníme párátkem nebo jehlicí. Osolíme a opepříme a pak opečeme zvolna po obou stranách. Opečenou kotletu zalijeme smetanou a vínem a necháme v troubě chvíli podusit. Před dokončením přidáme jemně nasekané žampióny.
kaccka17. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.