Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Děčínský kotlet

Děčínský kotlet
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 15min , porce

672 kalorií, 0.0g cukrů, 68.0g tuků, 23.0g bílkovin

Příprava

V kotletě z vepřového masa nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a osolené vejce a necháme za stálého míchání srazit. Potom naplníme připravenou kotletu a kapsu upevníme párátkem nebo jehlicí. Osolíme a opepříme a pak opečeme zvolna po obou stranách. Opečenou kotletu zalijeme smetanou a vínem a necháme v troubě chvíli podusit. Před dokončením přidáme jemně nasekané žampióny.

kaccka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 1934x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Děčínský kotlet

Děčínský kotlet

V kotletě z vepřového masa nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: na tuku podusíme na nudličky nakrá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Děčínský kotlet Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Obyčejné bramborové knedlíky

Neoloupané brambory uvaříme. Necháme trochu vychladnout a nastrouháme na jemno. Smícháme se solí, vejci, mo...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

08. 10. 2016, 17:29

Přidat komentář

Facebook komentáře