Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Děčínský kotlet

Děčínský kotlet

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
672 kalorií 0.0g cukrů 68.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

V kotletě z vepřového masa nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané a osolené vejce a necháme za stálého míchání srazit. Potom naplníme připravenou kotletu a kapsu upevníme párátkem nebo jehlicí. Osolíme a opepříme a pak opečeme zvolna po obou stranách. Opečenou kotletu zalijeme smetanou a vínem a necháme v troubě chvíli podusit. Před dokončením přidáme jemně nasekané žampióny.


kaccka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 2127x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

08. 10. 2016, 17:29

Přidat komentář

Facebook komentáře