Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Domácí pivní sýr

Domácí pivní sýr

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
270 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 45.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience smícháme, uzavřeme ve sklenici a necháme 5 dní v pokojové teplotě.
Poté důkladně promícháme a promixujeme.
Podáváme s čerstvým pečivem posypané pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Pokud chceme pikantnější pokrm, dáme také pálivou mletou papriku.


sonizna

26. 10. 2015, Recept navštíven: 1076x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hned to vyskusam

29. 10. 2015, 17:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

12. 11. 2015, 20:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept je velmi zaujímavý tak sa ho chystám vyskúšat

12. 01. 2016, 12:21

planeta
Restaurant_star
dobrý nápad, dalo by se přidat i černé pivo?
Přidané ingredience: černé pivo

23. 01. 2016, 15:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
to čierne pivo ma inšpirovalo

20. 01. 2017, 16:24

Přidat komentář

Facebook komentáře