Domácí pivní sýr
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
270
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
45.0g
bílkovin
Příprava
Všechny ingredience smícháme, uzavřeme ve sklenici a necháme 5 dní v pokojové teplotě.
Poté důkladně promícháme a promixujeme.
Podáváme s čerstvým pečivem posypané pažitkou.
Tip k receptu
Pokud chceme pikantnější pokrm, dáme také pálivou mletou papriku.
sonizna26. 10. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 29. 10. 2015, 17:55

katka16031 12. 11. 2015, 20:01

hanka 12. 01. 2016, 12:21

Přidané ingredience: černé pivo
planeta 23. 01. 2016, 15:48

Svetlana 20. 01. 2017, 16:24
© 2021, Railsformers, s.r.o.