Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí pivní sýr

Domácí pivní sýr
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

270 kalorií, 0.0g cukrů, 7.0g tuků, 45.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience smícháme, uzavřeme ve sklenici a necháme 5 dní v pokojové teplotě.
Poté důkladně promícháme a promixujeme.
Podáváme s čerstvým pečivem posypané pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Pokud chceme pikantnější pokrm, dáme také pálivou mletou papriku.

sonizna

26. 10. 2015, Recept navštíven: 843x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí pivní sýr

Domácí pivní sýr

Všechny ingredience smícháme, uzavřeme ve sklenici a necháme 5 dní v pokojové teplotě. Poté důkladně prom...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí pivní sýr Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hned to vyskusam

29. 10. 2015, 17:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

12. 11. 2015, 20:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept je velmi zaujímavý tak sa ho chystám vyskúšat

12. 01. 2016, 12:21

planeta
Restaurant_star
dobrý nápad, dalo by se přidat i černé pivo?
Přidané ingredience: černé pivo

23. 01. 2016, 15:48

Přidat komentář

Facebook komentáře