Drožďová polévka s uzeným masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
35min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
668
kalorií
1.0g
cukrů
53.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Máslo si rozpustíme v hrnci, nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme ji na rozpuštěném másle. Když je cibule zpěněná, přidáme rozdrobené droždí, zalijeme vývarem, přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, okmínujeme, osolíme a necháme vařit. Vejce rozkvedláme a vlijeme je do polévky, aby se srazily. Když je polévka skoro hotová, dochutíme ji utřeným česnekem se solí a ochutíme majoránkou. Při podávání posypeme nasekanou pažitkou.
Beruska6414. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.