Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Drožďová polévka s uzeným masem

Drožďová polévka s uzeným masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
668 kalorií 1.0g cukrů 53.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Máslo si rozpustíme v hrnci, nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme ji na rozpuštěném másle. Když je cibule zpěněná, přidáme rozdrobené droždí, zalijeme vývarem, přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, okmínujeme, osolíme a necháme vařit. Vejce rozkvedláme a vlijeme je do polévky, aby se srazily. Když je polévka skoro hotová, dochutíme ji utřeným česnekem se solí a ochutíme majoránkou. Při podávání posypeme nasekanou pažitkou.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 1727x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře