Chybějící obrázek

Drožďová polévka s uzeným masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

668 kalorií
1.0g cukrů
53.0g tuků
26.0g bílkovin


Příprava

Máslo si rozpustíme v hrnci, nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme ji na rozpuštěném másle. Když je cibule zpěněná, přidáme rozdrobené droždí, zalijeme vývarem, přidáme na nudličky nakrájené uzené maso, okmínujeme, osolíme a necháme vařit. Vejce rozkvedláme a vlijeme je do polévky, aby se srazily. Když je polévka skoro hotová, dochutíme ji utřeným česnekem se solí a ochutíme majoránkou. Při podávání posypeme nasekanou pažitkou.

přidejte na:
Beruska64

14. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář