Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušené hovězí maso se sýrovým sněhem

Dušené hovězí maso se sýrovým sněhem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 2h 10min
Nutriční hodnoty
552 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Osolené hovězí maso vcelku vložíme na zpěněnou cibuli, po všech stranách opečeme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme a povaříme. Prochladlé maso nakrájíme na plátky, naskládáme do vymazaného pekáče a na každý plátek navršíme tuhý sníh z bílků, promíchaný se strouhaným sýrem. Krátce zapečeme v troubě. Můžeme ozdobit drobně nakrájenou cibulí promíchanou se sekanou petrželkou.


Jiřulka

04. 02. 2010, Recept navštíven: 1980x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept som vyskúšala, velmi dobrý

08. 01. 2017, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře