Dušené hovězí maso se sýrovým sněhem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 40min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
552
kalorií
0.0g
cukrů
56.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Osolené hovězí maso vcelku vložíme na zpěněnou cibuli, po všech stranách opečeme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme a povaříme. Prochladlé maso nakrájíme na plátky, naskládáme do vymazaného pekáče a na každý plátek navršíme tuhý sníh z bílků, promíchaný se strouhaným sýrem. Krátce zapečeme v troubě. Můžeme ozdobit drobně nakrájenou cibulí promíchanou se sekanou petrželkou.
Jiřulka04. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.