Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušené kedlubny se zakysanou smetanou

Dušené kedlubny se zakysanou smetanou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
688 kalorií 0.0g cukrů 65.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny okrájíme, omyjeme a pak nakrájíme na tenčí nudličky. Vložíme do hrnce a zalijeme 200 ml vody. Vše osolíme a necháme pod pokličkou dusit do změknutí. Když kedlubny změknou, přebytečnou vodu slijeme a přidáme 3 lžíce másla. Zaprášíme hladkou moukou a osladíme podle chuti. Stačí jedna lžíce krystalového cukru. Pak přidáme 1 lžíci octa a jako poslední zakysanou smetanu. Vše ještě dobře prohřejeme, posypeme najemno posekanou petrželkou a podáváme s vařeným bramborem nebo s bílým chlebem.

Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz


Jiřulka

12. 02. 2010, Recept navštíven: 3037x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímavý a chutný recept

03. 02. 2017, 17:10

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chuťovo skvele

04. 02. 2017, 20:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobré

20. 03. 2017, 19:01

Přidat komentář

Facebook komentáře