Dušené kedlubny se zakysanou smetanou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
688
kalorií
0.0g
cukrů
65.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Kedlubny okrájíme, omyjeme a pak nakrájíme na tenčí nudličky. Vložíme do hrnce a zalijeme 200 ml vody. Vše osolíme a necháme pod pokličkou dusit do změknutí. Když kedlubny změknou, přebytečnou vodu slijeme a přidáme 3 lžíce másla. Zaprášíme hladkou moukou a osladíme podle chuti. Stačí jedna lžíce krystalového cukru. Pak přidáme 1 lžíci octa a jako poslední zakysanou smetanu. Vše ještě dobře prohřejeme, posypeme najemno posekanou petrželkou a podáváme s vařeným bramborem nebo s bílým chlebem.
Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz
Jiřulka12. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.