Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dvojbarevné dortíčky

Dvojbarevné dortíčky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2320 kalorií, 0.0g cukrů, 87.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Rozinky omyjeme a namočíme na hodinu do 4 lžic rumu. Piškoty umeleme, smícháme s rozinkami i s rumem. V misce utřeme máslo s moučkovým cukrem /100 g /, žloutkem a vanilkovým cukrem do pěny. Z pěny a pištotů vypracujeme vláčné těsto. Vyválíme válec, který nakrájíme na stejná kolečka. Necháme poschnout. Ztuhlé dortíčky namáčíme v polevě, jež připravíme z moučkového cukru / 200g/, 2 lžic rumu a lžičky oleje.

Hloušková

06. 02. 2011, Recept navštíven: 1304x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dvojbarevné ovocné potěšení

Dvojbarevné ovocné potěšení

Mango oloupeme, vypeckujeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme s cukrem. Vlijeme do sklenic a dolijeme mang...

Dvojbarevné rohlíky

Dvojbarevné rohlíky

Múku, mlieko, droždie, vajce, cukor, soľ, olej zmiesime a rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kakao, ...

Dvojbarevné dortíčky

Dvojbarevné dortíčky

Rozinky omyjeme a namočíme na hodinu do 4 lžic rumu. Piškoty umeleme, smícháme s rozinkami i s rumem. V mis...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dvojbarevné dortíčky Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dortičky su velmi dobre

01. 11. 2016, 14:30

Přidat komentář

Facebook komentáře