Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Falešné játrové knedlíčky

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 15min
Nutriční hodnoty
160 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Paštiku dáme do mísy a rozmačkáme vidličkou. Pak přidáme vejce, promícháme, okořeníme (solit není třeba, paštika již slaná je), přidáme petrželku a dobře promícháme. Naposledy přidáváme strouhanku tak, aby hmota získala konzistenci, z níž se již dají tvarovat knedlíčky, které pak klasicky zavařujeme v polévce.

Bulb Tip k receptu

Je to rychlovka dobrá v nouzi nejvyšší. Jinak jsou lepší z jater.


Přidat na Pinterest
Ajaja

13. 11. 2012, Recept navštíven: 2882x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujimave knedličky

03. 05. 2016, 19:25

Přidat komentář

Facebook komentáře