Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Játrové knedlíčky do polévky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
816 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Játra rozmixujeme do kaše. Cibuli nasekáme nadrobno a stroužek česneku prolisujeme. Do misky vložíme játra, cibuli, česnek, máslo, vajíčko, majoránku, sůl a pepř a vše dobře zamícháme. Přidáme strouhanku tak, aby vniklo husté těstíčko. Vezmeme si velkou lžíci a tvoříme knedlíčky. Vložíme je do vařící polívky a vaříme cca 7-10 minut

Bulb Tip k receptu

Pokud nechceme játra mixovat, stačí, když je na prkénku utřeme do kaše pomocí velkého nože. Do knedlíčků můžeme přidat i najemno nasekanou pažitku, nebo jiné bylinky.


Přidat na Pinterest
Martina Třetinová

07. 04. 2009, Recept navštíven: 7823x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tradičně nezklamaly. Jen pepř dávám bílý, přijde mi jemnější.

12. 11. 2012, 18:01

planeta
Restaurant_star
domácí knedlíčky dělávám často, přidávám ještě špetku mletého zázvoru a špetku mletého muškátového květu
Přidané ingredience: zázvor, muškátový květ

05. 05. 2014, 06:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné a chutne

11. 03. 2016, 11:03

Přidat komentář
veerac
Nikdy jsem z jater knedlíčky nedělala.Zdálo se mi to příliž pracné. Jen z jatrové zavářky a ještě k ní přidávala kořeni. KdyŽ se můžou rozmixovat, tak to zkusím.

veerac 07. 01. 2010, 11:37

JanaB
Knedlíčky jsou výborné.

JanaB 24. 04. 2013, 12:04

Facebook komentáře