Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játrové knedlíčky do polévky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 25min , porce

816 kalorií, 0.0g cukrů, 35.0g tuků, 37.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Játra rozmixujeme do kaše. Cibuli nasekáme nadrobno a stroužek česneku prolisujeme. Do misky vložíme játra, cibuli, česnek, máslo, vajíčko, majoránku, sůl a pepř a vše dobře zamícháme. Přidáme strouhanku tak, aby vniklo husté těstíčko. Vezmeme si velkou lžíci a tvoříme knedlíčky. Vložíme je do vařící polívky a vaříme cca 7-10 minut

Bulb Tip k receptu

Pokud nechceme játra mixovat, stačí, když je na prkénku utřeme do kaše pomocí velkého nože. Do knedlíčků můžeme přidat i najemno nasekanou pažitku, nebo jiné bylinky.

Martina Třetinová

07. 04. 2009, Recept navštíven: 7278x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játrové knedlíčky do polévky

Játrové knedlíčky do polévky

Játra rozmixujeme do kaše. Cibuli nasekáme nadrobno a stroužek česneku prolisujeme. Do misky vložíme játra,...

Falešné játrové knedlíčky

Falešné játrové knedlíčky

Paštiku dáme do mísy a rozmačkáme vidličkou. Pak přidáme vejce, promícháme, okořeníme (solit není třeba, pa...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játrové knedlíčky do polévky Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tradičně nezklamaly. Jen pepř dávám bílý, přijde mi jemnější.

12. 11. 2012, 18:01

planeta
Restaurant_star
domácí knedlíčky dělávám často, přidávám ještě špetku mletého zázvoru a špetku mletého muškátového květu
Přidané ingredience: zázvor, muškátový květ

05. 05. 2014, 06:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné a chutne

11. 03. 2016, 11:03

Přidat komentář
veerac
Nikdy jsem z jater knedlíčky nedělala.Zdálo se mi to příliž pracné. Jen z jatrové zavářky a ještě k ní přidávala kořeni. KdyŽ se můžou rozmixovat, tak to zkusím.

veerac 07. 01. 2010, 11:37

JanaB
Knedlíčky jsou výborné.

JanaB 24. 04. 2013, 12:04

Facebook komentáře