Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazole po čínsku

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

344 kalorií, 0.0g cukrů, 9.0g tuků, 22.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazole si necháme přes noc ve vodě(pokud máme možnost vyměnit vodu, tak ji po pár hodinách vyměníme), vodu vylijeme a dáme v čisté vařit. Mezitím si nakrájíme pórek, papriku i mrkve na nudličky a dáme na pánvičku s rozehřátým olejem zprudka osmahnout, po chvíli přidáme fazole, okořeníme a můžeme podávat, přílohu volíme podle chuti, s celozrnným chlebem krásně zasytí.

Bulb Tip k receptu

Zeleninu nenechte péci moc dlouho, jen aby lehce změkla na povrchu, ale uvnitř zůstala křupavá.

Peta S

14. 12. 2009, Recept navštíven: 2330x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazole po čínsku

Fazole po čínsku

Fazole si necháme přes noc ve vodě(pokud máme možnost vyměnit vodu, tak ji po pár hodinách vyměníme), vodu ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazole po čínsku Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept na prípravu fazule

22. 11. 2016, 21:23

Přidat komentář

Facebook komentáře