Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazole se šunkou a smetanou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3380 kalorií, 0.0g cukrů, 22.0g tuků, 255.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazole uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka. V hrnci si smícháme smetanu se šunkou, kterou jsme nakrájeli na nudličky, osolíme a přivedeme k varu, povaříme cca 5 minut. Poté přidáme měkké fazole, dle chuti osolíme, promícháme a při podávání posypeme nadrobno nasekanou petrželovou natí.

Beruska64

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2237x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazole se šunkou a smetanou

Fazole se šunkou a smetanou

Fazole uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka. V hrnci si smícháme smetanu se šunkou, kterou jsme nakrájeli...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazole se šunkou a smetanou Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduche a velmi chutne

24. 08. 2016, 20:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

01. 09. 2016, 18:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné a chutne

10. 10. 2016, 10:38

Přidat komentář
Thumb
Použila jsem tento recept jako inspiraci. Velké bílé fazole jsem nechala 1 den namáčet a pak je v zeleninovém bujonu uvařila (30 minut). Na pánvi jsem si osmazila sunku a dolila smetanou a pridala petržel a pažitku. Pak jsme vše smíchala a povařila 20 minut, at se chute spoji. Prikladam fotky.

Majda 23. 07. 2010, 16:10

Facebook komentáře