Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou

Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1224 kalorií 1.0g cukrů 52.0g tuků 41.0g bílkovin

Příprava

Fazolky vaříme dokud nezměkknou. Smetanu smícháme s moukou a přidáme ke zceděným luskům.
Dochutíme pepřem a solí.
Jako přílohu může použít uvařené brambory a natvrdo uvařené vejce.

Bulb Tip k receptu

Omáčku můžeme dokyselit citronovou šťávou.


andrea92

10. 08. 2010, Recept navštíven: 3692x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný zdravý recept

06. 11. 2016, 19:51

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zazulove lusky chutia vyborne

10. 02. 2017, 21:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedlo je velmi chutné

19. 08. 2017, 17:57

Přidat komentář

Facebook komentáře