Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou

Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 25min , porce

1224 kalorií, 1.0g cukrů, 52.0g tuků, 41.0g bílkovin

Příprava

Fazolky vaříme dokud nezměkknou. Smetanu smícháme s moukou a přidáme ke zceděným luskům.
Dochutíme pepřem a solí.
Jako přílohu může použít uvařené brambory a natvrdo uvařené vejce.

Bulb Tip k receptu

Omáčku můžeme dokyselit citronovou šťávou.

andrea92

10. 08. 2010, Recept navštíven: 3470x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou

Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou

Fazolky vaříme dokud nezměkknou. Smetanu smícháme s moukou a přidáme ke zceděným luskům. Dochutíme pepřem ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazolkové lusky se smetanovou omáčkou Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný zdravý recept

06. 11. 2016, 19:51

Přidat komentář

Facebook komentáře