Fazolky na rajčatech a česneku
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
308
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Fazolky překrájíme na menší kousky a dáme vařit lehce podlité dopoloměkka.
Rajčata nařízneme do kříže, vložíme do vařící vody, po malé chvilce vyndáme, sloupneme slupku a rajčata nakrájíme na kostičky.
Cibuli nakrájenou nadrobno zpěníme na oleji, přisypeme předvařené fazolky, kostičky připravených rajčat, česnek nasekaný na plátečky, osolíme, opepříme a přidáme i oregano.
Jsou-li rajčata málo šťavnatá, podlijeme lehounce vodou a dusíme na mírnějším ohni, až se rajčata rozdusí na omáčku.
Fazolky dochutíme worcestrem a lžičkou cukru a můžeme vypnout.
Tip k receptu
Podáváme jako bezmasý hlavní chod. Porce na talíři doplníme hoblinkami parmazánu.
Můžeme také podávat jako přílohu k přírodně upravenému plátku masa.
18. 07. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.