Fazolky na rajčatech a česneku

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

308 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Fazolky překrájíme na menší kousky a dáme vařit lehce podlité dopoloměkka.
Rajčata nařízneme do kříže, vložíme do vařící vody, po malé chvilce vyndáme, sloupneme slupku a rajčata nakrájíme na kostičky.
Cibuli nakrájenou nadrobno zpěníme na oleji, přisypeme předvařené fazolky, kostičky připravených rajčat, česnek nasekaný na plátečky, osolíme, opepříme a přidáme i oregano.
Jsou-li rajčata málo šťavnatá, podlijeme lehounce vodou a dusíme na mírnějším ohni, až se rajčata rozdusí na omáčku.
Fazolky dochutíme worcestrem a lžičkou cukru a můžeme vypnout.

Tip k receptu

Podáváme jako bezmasý hlavní chod. Porce na talíři doplníme hoblinkami parmazánu.
Můžeme také podávat jako přílohu k přírodně upravenému plátku masa.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 07. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre zeleninove jedlo

17. 03. 2016, 12:07

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.