Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolky na rajčatech a česneku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
308 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Fazolky překrájíme na menší kousky a dáme vařit lehce podlité dopoloměkka.
Rajčata nařízneme do kříže, vložíme do vařící vody, po malé chvilce vyndáme, sloupneme slupku a rajčata nakrájíme na kostičky.
Cibuli nakrájenou nadrobno zpěníme na oleji, přisypeme předvařené fazolky, kostičky připravených rajčat, česnek nasekaný na plátečky, osolíme, opepříme a přidáme i oregano.
Jsou-li rajčata málo šťavnatá, podlijeme lehounce vodou a dusíme na mírnějším ohni, až se rajčata rozdusí na omáčku.
Fazolky dochutíme worcestrem a lžičkou cukru a můžeme vypnout.

Bulb Tip k receptu

Podáváme jako bezmasý hlavní chod. Porce na talíři doplníme hoblinkami parmazánu.
Můžeme také podávat jako přílohu k přírodně upravenému plátku masa.


Přidat na Pinterest
Angel 666

18. 07. 2012, Recept navštíven: 3715x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre zeleninove jedlo

17. 03. 2016, 12:07

Přidat komentář

Facebook komentáře