Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Fazolový salát s uzeným masem a kroupami

Fazolový salát s uzeným masem a kroupami

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 1dní 1h 40min
Nutriční hodnoty
672 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Velkozrnné fazole namočíme nejlépe přes noc, druhý den k nim přidáme pokrájené uzené maso, dolijeme vodou(2cm nad fazole), dáme vařit na mírný plamen. Kroupy propláchneme a vaříme asi 30 minut. Očištěnou mrkev a petržel nakrájíme na kostky. Povařené kroupy slijeme a i s pokrájenou zeleninou(aby se nestyděla sama samotinká) přidáme k fazolím a vše vaříme ještě asi 30 minut. Nakonec osolíme a posypeme sekanou petrželovou natí.

Bulb Tip k receptu

Drahým spolustolovníkům doporučíme po požití salátu malilinkatou procházku, kvůli účinkům nadýmacím a slíbíme po absolvování doplnění pitného režimu.


02. 03. 2010, Recept navštíven: 1886x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do luštěnin vždy přidávám saturejku, pro dobré zažívání
Přidané ingredience: saturejka

27. 03. 2015, 09:06

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalat ma dobre ingrediencie, je vyborný

11. 11. 2016, 21:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fazuľový šalát velmi chutný

28. 03. 2017, 19:36

Přidat komentář
Ajaja
Když salát, tak předpokládám, že voda se má vyvařit ?

Ajaja 02. 03. 2010, 17:30

Ajaja
A místo krup by mohla být pohanka ?

Ajaja 02. 03. 2010, 17:31

Thumb
S pohankou jsem to nezkoušela, ale zkus to a pak nás seznam s výsledkem, inovaci se meze nekladou. S vodou se snaž hospodařit tak, aby byla tak akorát.

03. 03. 2010, 19:10

Ajaja
Prosím, provedu :-))))))))

Ajaja 04. 03. 2010, 16:40

Facebook komentáře