Fazolový salát s uzeným masem a kroupami
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření
1h 40min
Celkový čas
1dní 1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
672
kalorií
0.0g
cukrů
3.0g
tuků
40.0g
bílkovin
Příprava
Velkozrnné fazole namočíme nejlépe přes noc, druhý den k nim přidáme pokrájené uzené maso, dolijeme vodou(2cm nad fazole), dáme vařit na mírný plamen. Kroupy propláchneme a vaříme asi 30 minut. Očištěnou mrkev a petržel nakrájíme na kostky. Povařené kroupy slijeme a i s pokrájenou zeleninou(aby se nestyděla sama samotinká) přidáme k fazolím a vše vaříme ještě asi 30 minut. Nakonec osolíme a posypeme sekanou petrželovou natí.
Tip k receptu
Drahým spolustolovníkům doporučíme po požití salátu malilinkatou procházku, kvůli účinkům nadýmacím a slíbíme po absolvování doplnění pitného režimu.
02. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 27. 03. 2015, 10:06
© 2024, Railsformers s.r.o.