Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Filé se sýrem

Filé se sýrem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

3124 kalorií, 10.0g cukrů, 121.0g tuků, 67.0g bílkovin

Příprava

Z mléka, vajec a strouhaného Emantalu připravíme těstíčko. Každý plátek tresky osolíme, obalíme v hladké mouce a potom v sýrovém těstíčku, kterým rybu na pánvi ještě zakápneme. Smažíme na rozpáleném oleji.

Bulb Tip k receptu

Tresku můžeme nahradit libovolným rybím filé.

kaccka

08. 11. 2009, Recept navštíven: 1430x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Filé se sýrem

Filé se sýrem

Z mléka, vajec a strouhaného Emantalu připravíme těstíčko. Každý plátek tresky osolíme, obalíme v hladké mo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Filé se sýrem Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb.1803

Recept na bramborový salát

Brambory, očistíme a dáme vařit ve slupce na 20-30 minut do měkka. Poté brambory scedíme, oloupeme a nakráj...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
taky máme rádi, akorát do těstíčka dáváme méně mouky

04. 03. 2013, 20:05

Přidat komentář

Facebook komentáře