Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Grilovaná jehněčí srdce

Grilovaná jehněčí srdce

Obtížnost Čas přípravy
12h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 13h 15min
Nutriční hodnoty
624 kalorií 0.0g cukrů 67.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme a opepříme dle chuti. Olej smícháme s pivem, přidáme anýz, kmín, sezam a citrónovou šťávou. Kousky srdce vložíme do směsi oleje a necháme 12 hodin odležet. Poté kousky napichujeme na grilovací rošt a grilujeme, dokud není maso měkké.


Milena

09. 06. 2009, Recept navštíven: 4464x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
grilované vynikajuce

29. 08. 2016, 20:49

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
len zohnat jehnečí srdce

08. 09. 2016, 12:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to pochuťka

10. 09. 2016, 21:37

Přidat komentář

Facebook komentáře