Chybějící obrázek

Grilovaná jehněčí srdce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

12h 15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

13h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

624 kalorií
0.0g cukrů
67.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Srdce očistíme, zbavíme tuku, omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme a opepříme dle chuti. Olej smícháme s pivem, přidáme anýz, kmín, sezam a citrónovou šťávou. Kousky srdce vložíme do směsi oleje a necháme 12 hodin odležet. Poté kousky napichujeme na grilovací rošt a grilujeme, dokud není maso měkké.

přidejte na:
Milena

09. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
grilované vynikajuce
palino 29. 08. 2016, 22:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
len zohnat jehnečí srdce
Svetlana 08. 09. 2016, 14:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to pochuťka
katka16031 10. 09. 2016, 23:37