Gruzínské skopové
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
624
kalorií
3.0g
cukrů
7.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Skopovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší medailonky, naklepeme je, osolíme opepříme a potřeme česnekem po obou stranách. Poté je lehce obalíme v mouce a na rozpáleném tuku z obou stran dobře osmahneme. Vyndáme na talíř. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Zaprášíme lžičkou mouky, promícháme a přidáme sklenku dobrého červeného - NE KRABICOVÉ víno, promícháme, zjemníme lžičkou másla a krátce povaříme.
Podáváme maso, přelité naší omáčkou s opékanými bramborami nebo i jen tak s chlebem.
Evík18. 09. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.