Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gruzínské skopové

Gruzínské skopové
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 55min , porce

624 kalorií, 3.0g cukrů, 7.0g tuků, 19.0g bílkovin

Příprava

Skopovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší medailonky, naklepeme je, osolíme opepříme a potřeme česnekem po obou stranách. Poté je lehce obalíme v mouce a na rozpáleném tuku z obou stran dobře osmahneme. Vyndáme na talíř. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Zaprášíme lžičkou mouky, promícháme a přidáme sklenku dobrého červeného - NE KRABICOVÉ víno, promícháme, zjemníme lžičkou másla a krátce povaříme.

Podáváme maso, přelité naší omáčkou s opékanými bramborami nebo i jen tak s chlebem.

Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 1312x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gruzínské skopové

Gruzínské skopové

Skopovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší medailonky, naklepeme je, osolíme opepříme a potřeme česnekem po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gruzínské skopové Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 10. 2016, 09:33

Přidat komentář

Facebook komentáře