Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Gruzínské skopové

Gruzínské skopové

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
624 kalorií 3.0g cukrů 7.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Skopovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší medailonky, naklepeme je, osolíme opepříme a potřeme česnekem po obou stranách. Poté je lehce obalíme v mouce a na rozpáleném tuku z obou stran dobře osmahneme. Vyndáme na talíř. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Zaprášíme lžičkou mouky, promícháme a přidáme sklenku dobrého červeného - NE KRABICOVÉ víno, promícháme, zjemníme lžičkou másla a krátce povaříme.

Podáváme maso, přelité naší omáčkou s opékanými bramborami nebo i jen tak s chlebem.


Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 1494x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 10. 2016, 09:33

Přidat komentář

Facebook komentáře