Gruzínské skopové

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

624 kalorií
3.0g cukrů
7.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Skopovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší medailonky, naklepeme je, osolíme opepříme a potřeme česnekem po obou stranách. Poté je lehce obalíme v mouce a na rozpáleném tuku z obou stran dobře osmahneme. Vyndáme na talíř. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Zaprášíme lžičkou mouky, promícháme a přidáme sklenku dobrého červeného - NE KRABICOVÉ víno, promícháme, zjemníme lžičkou másla a krátce povaříme.

Podáváme maso, přelité naší omáčkou s opékanými bramborami nebo i jen tak s chlebem.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept

24. 10. 2016, 09:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.