Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hlávkové zelí s křenem

Hlávkové zelí s křenem

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2960 kalorií 16.0g cukrů 94.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Zelí omyjeme a pokrájíme nadrobno. Potom si nakrájíme nadrobno cibuli. Dáme do větší mísy, aby se to dobře promíchalo. Jemně nastrouháme křen a přidáme do mísy. Potom přidáme olej, ocet, cukr a Deko (konzervační prostředek). Důkladně všechno promícháme a napěchujeme do skleniček, pevně uzavřeme a uložíme do chladu a temna.

Nejlépe necháme uležet tak 2-3 týdny.

Ideální k pečenému masu, ovaru, uzeninám.


Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 2542x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
jistě dobré, přidala bych jen jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

20. 02. 2014, 17:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

16. 03. 2016, 10:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

03. 05. 2016, 19:34

Přidat komentář

Facebook komentáře