Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hlávkové zelí s křenem

Hlávkové zelí s křenem
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

2960 kalorií, 16.0g cukrů, 94.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

Zelí omyjeme a pokrájíme nadrobno. Potom si nakrájíme nadrobno cibuli. Dáme do větší mísy, aby se to dobře promíchalo. Jemně nastrouháme křen a přidáme do mísy. Potom přidáme olej, ocet, cukr a Deko (konzervační prostředek). Důkladně všechno promícháme a napěchujeme do skleniček, pevně uzavřeme a uložíme do chladu a temna.

Nejlépe necháme uležet tak 2-3 týdny.

Ideální k pečenému masu, ovaru, uzeninám.

Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 2202x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hlávkové zelí s křenem

Hlávkové zelí s křenem

Zelí omyjeme a pokrájíme nadrobno. Potom si nakrájíme nadrobno cibuli. Dáme do větší mísy, aby se to dobře ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hlávkové zelí s křenem Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
jistě dobré, přidala bych jen jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

20. 02. 2014, 17:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

16. 03. 2016, 10:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

03. 05. 2016, 19:34

Přidat komentář

Facebook komentáře