Hlávkové zelí s křenem
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
2960
kalorií
16.0g
cukrů
94.0g
tuků
58.0g
bílkovin
Příprava
Zelí omyjeme a pokrájíme nadrobno. Potom si nakrájíme nadrobno cibuli. Dáme do větší mísy, aby se to dobře promíchalo. Jemně nastrouháme křen a přidáme do mísy. Potom přidáme olej, ocet, cukr a Deko (konzervační prostředek). Důkladně všechno promícháme a napěchujeme do skleniček, pevně uzavřeme a uložíme do chladu a temna.
Nejlépe necháme uležet tak 2-3 týdny.
Ideální k pečenému masu, ovaru, uzeninám.
Evík17. 09. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.