Houbová smaženice s vejci z Vysočiny

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1160 kalorií
1.0g cukrů
72.0g tuků
63.0g bílkovin


Příprava

K přípravě používám mladší hřiby, či jiné houby tuhé konzistence. Očištěné houby omyjeme, pokrájíme na menší kostky a dáme vařit spolu se solí a kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme dozlatova na másle (sádle) a vmícháme do vařených hub.

Přidáme krupici, vajíčka, opepříme, případně dosolíme a podáváme s čerstvým pečivem.

přidejte na:
Roxana

06. 09. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Klasická výborná smaženice, moc dobrá :)

10. 09. 2013, 07:18

Chybí obrázek
suoer chutne

28. 04. 2016, 19:46

Chybí obrázek
vyborná praženica

23. 08. 2016, 19:26

Chybí obrázek
je to chuťovo fajnový recept

29. 12. 2016, 20:18

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.