Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbová smaženice s vejci z Vysočiny

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1160 kalorií 1.0g cukrů 72.0g tuků 63.0g bílkovin

Příprava

K přípravě používám mladší hřiby, či jiné houby tuhé konzistence. Očištěné houby omyjeme, pokrájíme na menší kostky a dáme vařit spolu se solí a kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli osmažíme dozlatova na másle (sádle) a vmícháme do vařených hub.

Přidáme krupici, vajíčka, opepříme, případně dosolíme a podáváme s čerstvým pečivem.


Přidat na Pinterest
Roxana

06. 09. 2013, Recept navštíven: 2449x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Klasická výborná smaženice, moc dobrá :)

10. 09. 2013, 07:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
suoer chutne

28. 04. 2016, 19:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná praženica

23. 08. 2016, 19:26

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chuťovo fajnový recept

29. 12. 2016, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře