Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Houbová tlačenka

Houbová tlačenka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 0min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1dní 0h 15min , porce

752 kalorií, 0.0g cukrů, 36.0g tuků, 84.0g bílkovin

Příprava

Z kuřecího masa se solí uděláme 1/2l vývaru, do něj dáme povařit houby, pokrájené na větší kusy, okořeníme majoránkou, tymiánem, pepřem, třeným česnekem. Maso obereme, pokrájíme a smícháme s houbami, ze kterých jsme scedili vývar. Ve vychladlém vývaru rozmícháme želatinu dle návodu. Směs masa a hub zalijeme vývarem se želatinou a dáme do formy. Necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne ztuhnout. Podáváme s cibulí a octem k chlebu. Výborné k pivu.

02. 03. 2010, Recept navštíven: 3031x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Houbová tlačenka

Houbová tlačenka

Z kuřecího masa se solí uděláme 1/2l vývaru, do něj dáme povařit houby, pokrájené na větší kusy, okořeníme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Houbová tlačenka Link-arrow
Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to zaujímavá talčenka, vyskúšam

11. 11. 2016, 21:38

Přidat komentář
Ajaja
Tak tlačenku už jsem jedla lecjakous, ale dávat do ní houby, to jsem ještě nechutnala. Formu - předpokládám, že biskupský chlebíček či srnčí hřbet ?

Ajaja 02. 03. 2010, 17:08

Thumb
nejraděi srnčí hřbet, záleží, co se komu lépe hodí

tudy 02. 03. 2010, 18:25

Ajaja
Jj - možná udělám tlačenkové bábovičky...

Ajaja 02. 03. 2010, 19:33

Facebook komentáře