Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbové smaženky s hermelínem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
1485 kalorií 0.0g cukrů 161.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nasekáme nadrobno a dáme restovat na lžíci oleje. Když cibule začíná zlátnout, přihodíme houby, nakrájené na malé kostičky, osolíme, opepříme a chvíli dusíme doměkka.
Veku nakrájíme na tenčí plátky a vždy mezi dva plátky dáme lžíci hub a na ně plátek hermelínu, krajíčky k sobě trochu přimáčkneme.
Vejce rozšleháme s mlékem, malinko přisolíme a připravené plněné plátky ve vejci krátce namočíme.
Smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
Podáváme se zeleninovou oblohou.

Bulb Tip k receptu

Hermelín můžeme vyměnit za Romadúr nebo tvarůžky, dostaneme voňavější a pikantnější verzi.


Přidat na Pinterest
Angel 666

21. 09. 2010, Recept navštíven: 1834x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi nápaditý a dobrý

31. 01. 2017, 20:14

Přidat komentář
Ajaja
A když si vezmu chléb Kozáček či Česnekáček (má malý průměr, asi jako větší veka), tak by to mohla být taky dobrá bašta...

Ajaja 22. 09. 2010, 17:04

Angel 666
Hm, česnekáček zní dobře. U nás se takový, bohužel, nekoupí.

Angel 666 22. 09. 2010, 19:59

Ajaja
Kupuju ho v Globusu (kdyby něco takového bylo poblíž vás...)

Ajaja 23. 09. 2010, 16:20

Facebook komentáře