Houby s brynzou

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1408 kalorií
0.0g cukrů
115.0g tuků
92.0g bílkovin


Příprava

Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby na něm podusíme. Opepříme, osolíme a přidáme najemno nakrájené kapary. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut (v případě tvrdých hub déle), dokud nejsou houby měkké.
Přidáme brynzu a vejce a smažíme, dokud vejce neztuhne. Podáváme ihned s brambory nebo čerstvým pečivem.

Tip k receptu

Můžeme zdobit pažitkou nebo petrželkou. Pro zjemnění přidáme do pokrmu před brynzou a vejce dvě lžíce zakysané smetany.

přidejte na:
Chybí obrázek

23. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutné hubovo bryndzove jedlo

15. 12. 2016, 19:46

Chybí obrázek
huby s bryndzou vyskúšam

10. 03. 2017, 18:14

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.