Houby s brynzou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1408 kalorií
0.0g cukrů
115.0g tuků
92.0g bílkovin


Příprava

Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby na něm podusíme. Opepříme, osolíme a přidáme najemno nakrájené kapary. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut (v případě tvrdých hub déle), dokud nejsou houby měkké.
Přidáme brynzu a vejce a smažíme, dokud vejce neztuhne. Podáváme ihned s brambory nebo čerstvým pečivem.

Tip k receptu

Můžeme zdobit pažitkou nebo petrželkou. Pro zjemnění přidáme do pokrmu před brynzou a vejce dvě lžíce zakysané smetany.

přidejte na:
notburga

23. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné hubovo bryndzove jedlo
Svetlana 15. 12. 2016, 20:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
huby s bryndzou vyskúšam
palino 10. 03. 2017, 19:14