Houby s brynzou
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1408
kalorií
0.0g
cukrů
115.0g
tuků
92.0g
bílkovin
Příprava
Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby na něm podusíme. Opepříme, osolíme a přidáme najemno nakrájené kapary. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut (v případě tvrdých hub déle), dokud nejsou houby měkké.
Přidáme brynzu a vejce a smažíme, dokud vejce neztuhne. Podáváme ihned s brambory nebo čerstvým pečivem.
Tip k receptu
Můžeme zdobit pažitkou nebo petrželkou. Pro zjemnění přidáme do pokrmu před brynzou a vejce dvě lžíce zakysané smetany.
notburga23. 10. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.