Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houby s brynzou

Houby s brynzou

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1408 kalorií 0.0g cukrů 115.0g tuků 92.0g bílkovin

Příprava

Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby na něm podusíme. Opepříme, osolíme a přidáme najemno nakrájené kapary. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut (v případě tvrdých hub déle), dokud nejsou houby měkké.
Přidáme brynzu a vejce a smažíme, dokud vejce neztuhne. Podáváme ihned s brambory nebo čerstvým pečivem.

Bulb Tip k receptu

Můžeme zdobit pažitkou nebo petrželkou. Pro zjemnění přidáme do pokrmu před brynzou a vejce dvě lžíce zakysané smetany.


notburga

23. 10. 2011, Recept navštíven: 1274x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné hubovo bryndzove jedlo

15. 12. 2016, 19:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
huby s bryndzou vyskúšam

10. 03. 2017, 18:14

Přidat komentář

Facebook komentáře