Chybějící obrázek

Houby s hovězím masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2260 kalorií
10.0g cukrů
93.0g tuků
157.0g bílkovin


Příprava

Brambory důkladně omyjeme a vaříme ve slupce přibližně 20 minut. Poté je slijeme, propláchneme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Brokolici opláchneme a rozebereme na malé růžičky. Houby také očistíme a nakrájíme na plátky. Maso omyjeme, osušíme a rozkrájíme si jej na kostky. Maso okořeníme pepřem a mletým zázvorem.
Rozehřejeme olej, maso na něm zprudka opečeme, poté ho vyjmeme z pánve, osolíme a udržujeme v teple. Ve výpeku podusíme žampiony. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme dalších 10 minut. Přibližně po 5-ti minutách přidáme k houbové směsi rozebranou brokolici a vše vaříme dál. Mezitím si předehřejeme troubu na 200°C.
Sýr nastrouháme. Brambory a maso vmícháme do zeleniny. Směsí naplníme čtyři malé zapékací misky a navrch je posypeme strouhaným sýrem. Misky vložíme do předehřáté trouby a zapékáme, dokud se sýr neroztaví.

přidejte na:
Ellis

01. 06. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
huby s hovädzím mäsom sú výborné

majka 21. 10. 2019, 19:02

Přidat komentář