Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí dušené na pivu

Hovězí dušené na pivu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1752 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Zadní hovězí nakrájíme na větší kostky, opepříme a osolíme. Orestujeme na tuku s nakrájenou cibulí a česnekem. opečené maso podlijeme asi 70 ml horké vody ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu. Přidáme půlku piva a pod pokličkou dusíme doměkka. Před dokončením přidáme zbytek piva a odkryté dusíme než se odpaří polovina tekutiny a maso je měkké. podáváme s opečeným bramborem nebo s rýží.


Hloušková

12. 05. 2011, Recept navštíven: 1428x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře