Chybějící obrázek

Hovězí dušené na pivu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1752 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Zadní hovězí nakrájíme na větší kostky, opepříme a osolíme. Orestujeme na tuku s nakrájenou cibulí a česnekem. opečené maso podlijeme asi 70 ml horké vody ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu. Přidáme půlku piva a pod pokličkou dusíme doměkka. Před dokončením přidáme zbytek piva a odkryté dusíme než se odpaří polovina tekutiny a maso je měkké. podáváme s opečeným bramborem nebo s rýží.

přidejte na:
Hloušková

12. 05. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář