Hovězí dušené na pivu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1752
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Zadní hovězí nakrájíme na větší kostky, opepříme a osolíme. Orestujeme na tuku s nakrájenou cibulí a česnekem. opečené maso podlijeme asi 70 ml horké vody ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu. Přidáme půlku piva a pod pokličkou dusíme doměkka. Před dokončením přidáme zbytek piva a odkryté dusíme než se odpaří polovina tekutiny a maso je měkké. podáváme s opečeným bramborem nebo s rýží.
Hloušková12. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.