Hovězí kostky s klobáskou a smetanou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 10min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1938 kalorií
0.0g cukrů
36.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Na rozehřátém oleji v tlakovém hrnci orestujeme maso které jsme nakrájeli na kostky. Osolíme, přidáme mexické koření, mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme hořčici, oloupaný a na jemno nastrouhaný stroužek česneku. Hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa. Klobásu nakrájíme na tenká půlkolečka a přidáme k měkkému masu. Ve smetaně rozmícháme mouku, pokrm zahustíme, omáčku provaříme a odstavíme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

17. 12. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
super nápad, jak obměnit guláš :)

26. 12. 2012, 00:44

Chybí obrázek
velmi dobrý recept

20. 02. 2016, 11:16

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.