Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí kostky s klobáskou a smetanou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1938 kalorií 0.0g cukrů 36.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Na rozehřátém oleji v tlakovém hrnci orestujeme maso které jsme nakrájeli na kostky. Osolíme, přidáme mexické koření, mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme hořčici, oloupaný a na jemno nastrouhaný stroužek česneku. Hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa. Klobásu nakrájíme na tenká půlkolečka a přidáme k měkkému masu. Ve smetaně rozmícháme mouku, pokrm zahustíme, omáčku provaříme a odstavíme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

17. 12. 2012, Recept navštíven: 1145x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star
super nápad, jak obměnit guláš :)

26. 12. 2012, 00:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

20. 02. 2016, 11:16

Přidat komentář

Facebook komentáře