Hovězí kostky s klobáskou a smetanou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1938
kalorií
0.0g
cukrů
36.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Na rozehřátém oleji v tlakovém hrnci orestujeme maso které jsme nakrájeli na kostky. Osolíme, přidáme mexické koření, mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme vodou. Přidáme hořčici, oloupaný a na jemno nastrouhaný stroužek česneku. Hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa. Klobásu nakrájíme na tenká půlkolečka a přidáme k měkkému masu. Ve smetaně rozmícháme mouku, pokrm zahustíme, omáčku provaříme a odstavíme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s houskovým knedlíkem.
JanaB17. 12. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.