Hovězí kostky znojemské
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
789
kalorií
0.0g
cukrů
21.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do růžova. Opečeme na ní maso, přiklopíme pokličkou a dusíme. Maso pustí šťávu. Po vydušení na tuk maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání do měkka. Mezitím si nakrájíme okurky a kabanos na kostičky. Omáčku zahustíme jíškou, přidáme kabanos a okurky, krátce povaříme a dochutíme solí. Hovězí kostky znojemské podáváme s rýží, nebo knedlíkem a před podáváním maso posypeme nasekaným vařeným vejcem.
JanaB13. 02. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.