Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí maso na klacku

Hovězí maso na klacku

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 45min
Nutriční hodnoty
1764 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Rozmixujeme česnek s cibulí, feferonkou, vinným octem, oreganem, worcesterem, 4 lžícemi oleje a vody. Maso nakrájíme na kousky, zalijeme ho marinádou a necháme odležet. Poté maso napícháme na klacíky a upečeme zvolna na pánvi. Podáváme s brambory.


Beruska64

08. 12. 2009, Recept navštíven: 1743x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Klacík=špejle? Nebo grilovací jehly?

tepito 14. 02. 2010, 06:53

Facebook komentáře