Chybějící obrázek

Hovězí na celeru

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

268 kalorií
0.0g cukrů
13.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Celer a cibuli oloupeme a nastrouháme najemno. Plátky hovězího naklepeme, opepříme, osolíme, okmínujeme, obalíme v hladké mouce a na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách. K opečenému masu přidáme cibuli a celer a ještě chvíli společně opékáme, potom přidáme trochu teplé vody a dusíme, až než maso změkne. Tím vznikne vynikající omáčka (bez zahušťování). Přílohou mohou být brambory.

přidejte na:
Tomáš Pavelka

17. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na hovädzie je skvelý a velmi chutný

hanka 10. 08. 2017, 21:19

Přidat komentář