Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí na celeru

Hovězí na celeru

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 50min
Nutriční hodnoty
268 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Celer a cibuli oloupeme a nastrouháme najemno. Plátky hovězího naklepeme, opepříme, osolíme, okmínujeme, obalíme v hladké mouce a na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách. K opečenému masu přidáme cibuli a celer a ještě chvíli společně opékáme, potom přidáme trochu teplé vody a dusíme, až než maso změkne. Tím vznikne vynikající omáčka (bez zahušťování). Přílohou mohou být brambory.


Tomáš Pavelka

17. 02. 2010, Recept navštíven: 3919x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře