Hovězí na celeru
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
268
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Celer a cibuli oloupeme a nastrouháme najemno. Plátky hovězího naklepeme, opepříme, osolíme, okmínujeme, obalíme v hladké mouce a na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách. K opečenému masu přidáme cibuli a celer a ještě chvíli společně opékáme, potom přidáme trochu teplé vody a dusíme, až než maso změkne. Tím vznikne vynikající omáčka (bez zahušťování). Přílohou mohou být brambory.
Tomáš Pavelka17. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.