Hovězí na česneku s rýží
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
2h 30min
Celkový čas
2h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1404
kalorií
2.0g
cukrů
109.0g
tuků
87.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji pozvolna rozpustím rozkrájenou slaninu. Hovězí maso zprudka opečeme na tuku se slaninou, přidáme nasekanou cibuli a česnek, krátce restujeme. Podlijeme vodou, přidáme bujon a pod pokličkou zvolna dusím v troubě do měkka 120-150 minut při 160°C. Měkké maso vyjmu, šťávu zahustím moukou a 10 minut provařím.
Tip k receptu
Podáváme s rýží
honzíček06. 06. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: bramborový knedlík
planeta 14. 02. 2016, 13:29
© 2024, Railsformers s.r.o.