Hovězí na česneku s rýží

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
2h 30min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

1404 kalorií
2.0g cukrů
109.0g tuků
87.0g bílkovin


Příprava

Na oleji pozvolna rozpustím rozkrájenou slaninu. Hovězí maso zprudka opečeme na tuku se slaninou, přidáme nasekanou cibuli a česnek, krátce restujeme. Podlijeme vodou, přidáme bujon a pod pokličkou zvolna dusím v troubě do měkka 120-150 minut při 160°C. Měkké maso vyjmu, šťávu zahustím moukou a 10 minut provařím.

Tip k receptu

Podáváme s rýží

přidejte na:
honzíček

06. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
děláme podobně, ale máme raději jako přílohu bramborový knedlík
Přidané ingredience: bramborový knedlík
planeta 14. 02. 2016, 13:29
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept, aj s knedlikom
dušanka 28. 02. 2016, 16:07
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
perfektné jedlo
majka 19. 09. 2019, 12:05
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hovädie dobre urobené
hanka 30. 09. 2019, 15:45
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobrý recept
Svetlana 02. 10. 2019, 00:23