Hovězí na mochovance

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

904 kalorií
3.0g cukrů
44.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a maso na porce. Na oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme maso, osmahneme ze všech stran a osolíme. Podlijeme vodou a za občasného zamíchání a podlévání vodou udusíme pod pokličkou do měkka. Poté přidáme mraženou zeleninu a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody. Provaříme a na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
JanaB

19. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
chutný recept

22. 03. 2016, 20:07

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.