Chybějící obrázek

Hovězí pečeně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
40min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1340 kalorií
0.0g cukrů
93.0g tuků
128.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a vetřeme rozetřený česnek. Dáme do zapékací mísy, zalijeme olejem a vodou. Pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 220 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Před podáváním necháme 10 minut odpočinout.

přidejte na:
Milena

02. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

palino 29. 08. 2016, 20:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzera to na celkom dobrý recept

majka 02. 03. 2017, 09:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept som vyskúšala, velmi bol chutný

Svetlana 26. 05. 2019, 13:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
oplatilo sa urobiť, dobrý recept

hanka 03. 08. 2019, 19:47

Přidat komentář
Ajaja
Svíčková je drahá, ale hodí se i roštěná, případně hovězí váleček - ten ale doporučuji naložit na 3 dny do mořidla, maso pak bude bez problému měkké.

Ajaja 17. 01. 2010, 20:11