Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí pečeně

Hovězí pečeně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
1340 kalorií 0.0g cukrů 93.0g tuků 128.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a vetřeme rozetřený česnek. Dáme do zapékací mísy, zalijeme olejem a vodou. Pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 220 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Před podáváním necháme 10 minut odpočinout.


Milena

02. 06. 2009, Recept navštíven: 3614x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

29. 08. 2016, 20:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to na celkom dobrý recept

02. 03. 2017, 09:07

Přidat komentář
Ajaja
Svíčková je drahá, ale hodí se i roštěná, případně hovězí váleček - ten ale doporučuji naložit na 3 dny do mořidla, maso pak bude bez problému měkké.

Ajaja 17. 01. 2010, 20:11

Facebook komentáře