Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí pečeně

Hovězí pečeně
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

1340 kalorií, 0.0g cukrů, 93.0g tuků, 128.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a vetřeme rozetřený česnek. Dáme do zapékací mísy, zalijeme olejem a vodou. Pečeme 40 minut v předehřáté troubě na 220 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Před podáváním necháme 10 minut odpočinout.

Milena

02. 06. 2009, Recept navštíven: 3249x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí pečeně

Hovězí pečeně

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a vetřeme rozetřený česnek. Dáme do zapékací mí...

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se zeleninou

Špalíček hovězího masa z kýty osolíme, potřeme olejem a na pánvi ze všech stran opečeme. Poté maso přeložím...

Hovězí pečeně s omáčkou z červeného vína

Hovězí pečeně s omáčkou z červeného vína

Z olivového oleje, vody a marinády vytvoříme směs, kterou potřeme hovězí maso. Dáme do lednice odležet cca ...

Srbská hovězí pečeně

Srbská hovězí pečeně

Hovädziu roštenku naklepeme, prešpikujeme slaninou a z oboch strán na oleji sprudka opečieme. Opečené mäs...

Hovězí pečeně na víně s karlovarským knedlíkem

Hovězí pečeně na víně s karlovarským knedlíkem

Hovězí maso osolíme a prošpikujeme kousky slaniny, což uděláme tak, že nakrojíme nožem otvory do masa, kter...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí pečeně Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

29. 08. 2016, 20:49

Přidat komentář
Ajaja
Svíčková je drahá, ale hodí se i roštěná, případně hovězí váleček - ten ale doporučuji naložit na 3 dny do mořidla, maso pak bude bez problému měkké.

Ajaja 17. 01. 2010, 20:11

Facebook komentáře